Cleartex 2016 visszatekintés 2/2

2017-02-06 0 Vélemény Cleartex B2B webáruház blog,

Szia Kedves Olvasó!

 

Folytassuk akkor 2016-os évi visszatekintőket.

 

A Cleartex-nél figyelünk arra, hogy tudásunkat és szakértelmünket azokkal is megosszuk, akiknek segítségre van szükségük. Ezért nyáron a gyerekek rajzaiból készítettünk egyedi tapéta montázst és kidekoráltuk vele a Tűzoltó utcai Gyerekklinika játszóházát, teraszát és fürdőszobáját.

A tapétázás vidáman és jól telt, habár néha voltak nehezebb részek, de ahogy mondani szokták a kemény munka meghozza gyümölcsét. Szerintem a képek sokkal többet és jobban tudnak mesélni nálam.

felhőfelhő2kép3
kép1ké4ké6

 


Mi itt a Myfloornál nagyon szeretjük a gyerekeket, misem bizonyítja jobban, hogy elsőként kezdtük el forgalmazni a Myfloor webáruházunkon keresztül a világítós gyerekszőnyeget. Piciknek nehéz egyedül elaludni a sötét szobában, de ennek a nagyszerű szőnyegnek hála mégsem kell teljes sötétben álomra hajtani a fejüket, miközben vidám formák mosolyognak vissza.


Szeptemberben megszerveztük és megtartottuk a Tapiwall egyedi tapéta bemutatónkat, ahol a nagyérdemű megtekinthette a 9 fajta tapétánkat.  A bemutatón elhangzott többek között, hogy mennyire sok lehetőség rejlik az egyedi tapéta nyomtatásban, kültérre, beltérre és a lakásban található bármilyen felületre fellehet helyezni.

 


Ezután nem szerveztünk, hanem részt vettünk a TisztaShow kiállításon a BNV-n, ahol amellett, hogy megmutattuk milyen széles körben tudunk megoldást nyújtani a szennyfogók és lábtörlők területén megünnepeltük az Alutrend 10. évfordulóját, illetve a szerencsések akik részt vettek játékunkban nyerhettek egy Alutrend Compact lábtörlőt is.

 

tortaátadás
szőnyegemberek

 

 


 

A Myfloor webáruházunk facebook oldalán több nyereményjátékot is elindítottunk. Köztük a Myfloor karácsonyi rajzpályázatot, ahol az aktivitás hihetetlenül magas volt, mind a beküldőt rajzok, mind a szavazatok tekintetében. Többmint, 200 kép érkezett be hozzánk és több mint 20.000 szavazat érkezett rájuk, de gondolom, ezt már jól tudjátok.

 


Közben a Cleartex facebook oldalunkon bemutatkozott Szabika a sáros kisfiú, aki valahogy mindig mocskos lesz, tanító nénije nagy „örömére”.

 

 

Szabika1

 

 

Szabika2

 És el érkezett ismét a Karácsony és az Új Év. Az utolsó hónapunkban, a karácsonyi készülődésé volt a főszerep, épp ezért fel is díszítettük az irodánkat, hogy megfelelően tudjunk hangolódni az ünnepekre.

 

kari5kari1
kari4kari3

 Szóval valahogy így telt egy évünk a Cleartex-nél. Persze, még sok más apró dolog is történt velünk, de minden most nem tudtam kitérni, mert az idei karácsonyig sem fejezeném be az írást és kezdhetném újra, illetve a munkámat is elkell végezzem.

Most így utólag visszagondolva és visszanézve az eseményket, nem mondhatjuk, hogy unatkoztunk. Rengeteg újdonsággal ismerkedhettünk meg közösen, és sok élménnyel lettünk gazdagabbak.

Mi nagyon élveztük a 2016-os évet, de itt az ideje, hogy 2017-tel foglalkozzunk.

 

Én már nagyon vártam!!! És Te?

 

Üdvözlettel:

Diószegi Szabolcs Botond  Cleartex Kft.

Vélemény szövege

Loading...