Cleartex Partner Program

Cleartex Partner Program

üzleti kedvezmények, személyes ajándékok

 

A Cleartex Kft. az elmúlt 26 évben sokat fáradozott a minőségi szennyfogók népszerűsítésén, és a belépési zónaszemlélet hatékonyságának elismerésén. Mi sem mutatja jobban, saját gyártású alumíniumsínes szennyfogó rendszerünk az elmúlt években 80%-os piaci részesedéssel rendelkezik hazánkban. A melegburkolatok piacán szintén szeretnénk a felső kategóriába sorolható közületi és otthoni burkolatokkal hasonló sikereket elérni. Ennek érdekében bevezettük a Cleartex Partner Programot.

 

A program szándékosan a világ – talán – legegyszerűbb, vásárlói kedvezményeket biztosító rendszere szerződött, illetve regisztrált partnereink számára. A program három részből tevődik össze, amik a vásárlások mennyiségével és értékével párhuzamosan növeli a kedvezmények értékét.

 

Cleartex Partner Program kedvezmények

 

Pontgyűjtés a termék vásárlások után, amin minőségi, modern ajándékok választhatók. A pontok nettó értéken kerülnek elszámolásra.

 

Részvétel a Cleartex Partner Programban

 

A Cleartex Kft. által meghirdetett, vásárlói kedvezményeket biztosító programban minden üzleti partnerünk részt vehet, aki a Cleartexnél történő vásárlást megelőzően regisztrál a b2b.cleartex.hu közületi, kedvezményes webáruházban.

 

Regisztráció>>

 

A vásárlási lehetőségek a Cleartex Partner Programon belül

 

A regisztrált partnerek a vásárlásokat intézhetik:

 

írásos ajánlatunkat elfogadó megrendelés formájában e-mailben vagy postai levélben, banki átutalással

személyesen bankkártyás fizetéssel vagy előre történő banki utalással

b2b.cleartex.hu webáruházunk felületén keresztül

 

A kiállított számlák minden esetben tartalmazzák az elérhető pénzbeli, illetve pontbeli kedvezményeket. A pénzvisszatérítési kedvezmények aktuális állásáról és gyűjtött pontok számáról a b2b.cleartex.hu webáruházba bejelentkezve tájékozódhat saját profil felületén. Kérésére írásos összefoglalót küldünk.

 

A forgalomtól függő kedvezmények: érdeklődjön munkatársunknál

 

Ajándék pontgyűjtés a Cleartex Partner Programban

 

A termék vásárlások alkalmával, minden elköltött nettó 1.000 Ft után egy pontot kap a megrendelő. A pontokat a b2b.cleartex.hu webáruház pontokért beváltható ajándék termékek oldalon (https://b2b.cleartex.hu/cleartex-pongyujto-program) lehet ajándék tárgyakra beváltani.

 

 

A változtatás joga

A Cleartex Kft. fenn tartja magának a jogot a Cleartex Partner Program azonnali, értesítés nélküli megváltoztatására.

 

Részletes információ:

Telefonszám: +36 23 887 401

E-mail: b2b@cleartex.hu

 

Loading...