Pontért beváltható ajándék termékek

A Cleartex Kft. által meghirdetett, vásárlói kedvezményeket biztosító programban minden partnerünk részt vehet, aki a Cleartexnél történő vásárlást megelőzően regisztrál a program webes felületén, a b2b.cleartex.hu weboldalon.


A programon belül vásárló partnereink minden kiegyenlített 1.000 Ft-nyi összeg után kapnak 1 pontot. Az összegyűjtött pontokat a weboldalon pontkategóriákba sorolt termékekre válthatják be. A pontgyűjtés aktuális állását és a választható ajándékokat mindenki megtekintehti a webes felületen - a regisztrációkor megadott egyedi bejelentkezési kód birtokában.

A pontok változásairól minden esetben visszaigazoló e-mail küldünk.

Az összegyűjtött, de le nem vont pontok későbbi beváltásnál felhasználhatóak, nem vesznek el.  Mivel a pontok személyre szólnak, így munkahelyváltozás esetén is megmaradnak, vagy akár több cég nevében történő rendelésnél is az adott személyhez kötődnek.

Az ajándékokat a kívánt címre és személynek futárszolgálattal küldjük ki, vagy egyéb rendelkezés nélkül személyesen is átvehetőek.
A Partner Program tagsághoz jár egy vásárlói kártya, amivel az összes Cleartex által üzemeltetett webáruházban és csatlakozott partnereinknél kedvezménnyel lehet vásárolni.
A program változásairól minden esetben, e-mailben értesítést küldünk.

 

Miért jó csatlakozni a Cleartex Partner Programhoz?
Mert ajándékokat választhatsz a vásárlásaid után járó pontokból, és céged még év végén pénzvisszatérítést is kaphat.
Csak a kiadványban szereplő termékekből lehet választani?
Nem, a webes felületen folyamatosan bővülő kínálatból tudsz ajándékot választani magadnak vagy akinek szeretnél.
Mit kell tenni az ajándékokért?
A vásárlást megelőzően regisztrálnod kell a b2b.cleartex.hu weboldalon, gyűjteni a pontokat és kiválasztani azt a terméket, ami a leginkább szimpatikus Neked.

 

Válassz kedvedre ajándékot vásárlásaid után a b2b.cleartex.hu-n!

 

Mutat:
Rendezés:
Loading...