Logós lábtörlő, népszerűsítsük cégünket már a bejáratban!

2017-02-08 0 Vélemény Lábtörlő kisokos,

Szia Kedves Olvasó!

 

A marketing egyre fontosabb mindennapi életünkben. Mondhatnánk úgy is, hogy a csapból is ez folyik.

A cégek, vállalatok versenyeznek azért, hogy ebben a hatalmas „marketing zajban” kitűnjenek és a vásárlók, fogyasztóik felfigyeljenek rájuk.

Az ügyfél meggyőzősénél fontos, hogy pozitív benyomást tudjunk elérni, már azelőtt, hogy mi akár személyesen is találkoztunk volna vele.

 Erre kínál igen jó megoldást a Logós lábtörlő, ami még azelőtt köszöntik a vendégeinket, vagy mesélnek rólunk, mielőtt Ők beléptek volna az épületbe. A lábtörlő színesebbé, beszédesebbé teszi bejáratunkat. Vendégünket megnyugtatja, hiszen ha először jár nálunk, akkor már a bejáratban tudja, hogy nem tévesztette el a címet.

A bejáratok személyre, illetve cégre szabott kialakítását egy logózott lábtörlővel könnyen elérhetjük.

 

 

   

 

Gyártási eljárás

A logózott lábtörlő sodrott szálszerkezetű, tűzött szennyfogó szőnyeg. Felülete rusztikus, de puha tapintású. Egy festékpont átmérője kb. 1mm. A logózás olyan speciális jet-print technológiával készül, ami az anyagot teljes mélységében megfesti. A nyomtatott kép a legnagyobb forgalmat és több száz tisztítást is elvisel minőségromlás nélkül. A gép harminc színből, pontokból keveri ki a megfelelő árnyalatot. Lehetőség van egyedi színkeverésre is.

 

A gumi hátlap előnyei

A gumi hátlap jobban terül és rugalmasabb, mint a PVC. Ennélfogva a szőnyeg szegélyei is tartósak, nem öregszenek el idő előtt. Nem kunkorodnak fel és deformálódnak el. A hátlap különlegessége egy speciális, karmos felület, amivel két gyakori problémát sikerül kiküszöbölni. Az első, hogy a hátlap alatt lecsapódó pára, az óhatatlanul befolyó víz eddig nehezen tudott elpárologni. Ez kárt tehet a szőnyeg alatt elterülő burkolatban. A másik gond, hogy a szőnyegről való tovább haladás során, a lábtörlő egyszerűen arrébb csúszik. Biztonsági hátlappal az előbb említett gondok nem fordulhatnak elő. Ipari mosógépben mosható, karbantartása rendkívül egyszerű.

Az egyediség, a személyre szabás a méret skálában is megmutatkozik, hiszen nem előre meghatározott standard méretekben lehet csak rendelni a szőnyegeket, hanem a 85x60 cm legkisebb mérettől egészen a maximális 550x200cm méretek között bármekkora méretű lábtörlőt meglehet rendelni.

Egyediségünket tovább tudjuk fokozni, csak törjük meg az egysíkú téglalap vagy négyezet alakú lábtörlők uralmát és gondolkodjunk kicsit merészebben, hiszen a lábtörlők lehetnek, trapéz, rombusz, háromszög, de akár kör alakúak is.

Lehetőség van a feliratos szőnyeget az Alutrendbe integrálni, amivel olyan különleges beltéri szennyfogóhoz jutunk, ami a tisztítás mellett a cégünk logóját is hirdeti.

De nem csak beltérre, hanem már kültérre is elérhetőek az Alutrend logós lábtörlők. Itt egyszerűbb logózásra és feliratozásra van lehetőség. Kemény műanyagsávokba préselt színes kefék adhatják ki a széles vonalakban, foltokban megrajzolt mintát.

Összesen 8 színű kefe áll rendelkezésre.

 

Gondoltad volna korábban, hogy ennyi lehetőség rejlik egy látszatra egyszerűnek tűnő lábtörlőben?

 

Még több információért olvasd el az alábbi oldalainkat:

https://cleartex.hu/logos-feliratos-labtorlo/ https://cleartex.hu/logos-labtorlo/

 

vagy

 

Rendeld meg Te is egyedi Logós lábtörlődet az alábbi linkre kattintva:

https://cleartex.hu/arajanlatkeres

 

Üdvözlettel:

Diószegi Szabolcs Botond és Cleartex csapata

Vélemény szövege

Loading...