Rólunk

 

A Cleartex B2B webáruház küldetése:

A Cleartex B2B webáruházunkkal a nagykereskedelmi, viszonteladói igényeket szeretnénk kiszolgálni.


Főtevékenységi körünk a lábtörlő rendszerek, ezen a területen piacvezetők vagyunk.  A saját gyártásnak köszönhetően rugalmasan tudunk alkalmazkodni ügyfeleink igényeihez.

A lábtörlők mellett meleg burkolatokkal várjuk viszonteladóinkat:

  • PVC,
  • linóleum
  • padlószőnyeg
  • szőnyeg
  • egyedi tapéta
  • egyedi poszter
  • egyedi vászonkép
  • és különböző felületek csúszásmentesítésével foglalkozunk.


Az elmúlt két évben több, mint 60.000 m2 burkolatot telepítettünk Magyarországon.

Minden partnerünknek testre szabott megoldást kínálunk, segítünk a tervezésben és a kivitelezésben.

Ügyfeleink jelentős része az építőipar, közintézmény, ipari- és járműgyártás, kereskedelem, pénzintézet és egyéb szolgáltatói szektorból kerülnek ki.


Az elmúlt 23 év tapasztalatából tudjuk, hogy azok a cégek szeretnek velünk együtt dolgozni, akiknek fontos dolgozóik, partnereik, vendégeik egészsége és jó közérzete. Bízunk benne, hogy Te is részese leszel ennek a sikeres folyamatnak és elégedett ügyfeleink közt köszönthetünk téged!

Új termékek, új megoldások folyamatos fejlesztése adja munkánk értelmét.

Mi nem másolunk – mi alkotunk.

Ötletes dizájnokat és hatékony fejlesztéseket szeretjük - ezek az igazi különbségek köztünk és követőink között.
A hatékonyan és funkcionálisan kialakított környezet alapja az aprólékos tervezés.
Ez a plusz  tesz bennünket különlegessé, melynek eredményeképpen partnereink nem azt érzik, hogy kaptak valamilyen terméket, hanem azt, hogy a legjobbat kapták.

Tartozz  Te is ehhez a csapathoz!

Felméréseinkkel, tanácsainkkal segítünk téged, hogy mindjárt elsőre azt a terméket kapd meg, amire igazán szükséged van. Könnyen tájékozódhatsz webáruházunkban, kérhetsz tőlünk online árajánlatot,de a legjobban akkor jársz jól, ha közvetlenül regisztrálsz egy ingyenes konzultációra, ahol  szaktanácsadó kollégáinkat mindenben segítenek neked. Ők rengeteg tapasztalattal a hátuk mögött, részletes konzultáció keretében segítenek neked a választásban.

Egyénre szabva a tökéletesség igényével dolgozunk.

Te egy életre az ügyfelünk maradsz.

Attól a pillanattól kezdve, hogy felvetted a telefont, vagy ráklikkeltél a webáruházunkban egy termékre, addig a pillanatig, amíg elkezded használni a megrendelt terméket, élvezni fogod minden előnyét egy kreatív, magabiztos és elkötelezett vállalatnak.

És ez még nem minden!

Évekkel később, amikor eljön az ideje a termékek cseréjének (elvégre még a Cleartex szőnyegei sem tartanak örökké) emlékezni fogsz ránk, hogy termékeink milyen jól teljesítettek. S akkor sem fogsz csalódni, mert minőségünk és szolgáltatásaink tartósak. Minden nap, minden munkatársunk a legjobb teljesítményét adja ehhez az élményhez.

Hisszük, hogy ha már egyszer megtapasztaltad a Cleartex szolgáltatásait, akkor bátran visszatérsz hozzánk.

Fő feladatunknak tekintjük, hogy a leggyorsabban, a legprecízebb kivitelezéssel, a leghosszabb garanciával a leghatékonyabb terméket juttassuk el neked.


 Üdvözlettel:

Cleartex webáruház dolgozói

 

Loading...